Barn och familj

BARN OCH FAMILJ

SÖNDAGSÄVENTYRET


På söndagsäventyret har vi gudstjänster i tre grupper anpassade för barn från 3-12 års ålder. Vi träffas på söndagar kl 11.00-12.00.


Under gudstjänstens första del, i ca.15 min, är vi i kyrksalen tillsammans med de vuxna. Efter ljuständning och bön går barnen ner till sin egen samling.


Har du frågor eller vill veta mer kan du kontakta: ingerthilander@gmail.com

HUSBY KIDS


Husby Kids är ett program för barn från ca 5 år och uppåt med bibeldrama, tävlingar, sång mm. Vi träffas på Husby Träff ca en gång i månaden september till april och under maj och augusti träffas vi i Husbyfyran, parken mellan Oslogatan och Bergengatan.


För mera info kontakta Selma Fahmi (selma.fahmi@gmail.com) eller håll utkik efter affischer runt Husby Centrum. Vill du få ett påminnelse-sms när det är dags för Husby Kids kan du maila Selma ditt namn och telefonnummer.

SAMTALSHJÄLPEN

Känner ni som par eller familj att ni skulle behöva hjälp i er relation? Då kan ni kontakta Samtalshjälpen som erbjuder terapisamtal för par och familjer. Samtalshjälpen skriver så här på sin hemsida:


”Samtalshjälpens stöd till familjer präglas av en hög kompetens i kombination med en förväntan på Guds närvaro och omsorg i familjens liv. Vi erbjuder såväl parsamtal som familjesamtal, dvs samtal för barn eller unga tillsammans med föräldrar.”


Mer info på www.samtalshjälpen.se

unsplash