Välkommen till Ungdomsgruppen!

Hajk 2014

Vi är ett gäng ungdomar som träffas kl 19 varje fredag. Vi är ca varannan vecka i Husbykyrkan, och varannan vecka på förskolan Pärlan i Rinkeby. Varje fredag har vi olika aktiviteter, andakt och fika. Bland annat så har vi spelat in film, haft övernattningar, spelkvällar, innebandyturneringar, fångarna på fortet, tittat på film, undervisning och mycket mer! På andakterna och undervisningen denna termin har vi ”Den som frågar får svar” som tema, då vi lyfter olika kluriga (men viktiga!) ämnen t ex: Är Gud en eller tre? Varför finns det ondska? Är vi skapade av Gud eller Bigbang? Kristendom och Islam – är det samma sak? Hur ser Gud på sex? Hur är jag kristen i vardagen?

Du är varmt välkommen till oss från och med det år du fyller 13, alltså du som är född 2004 eller tidigare. Övre åldersgräns är 20 år.

Om du vill få SMS om var vi är en specifik fredag eller om du har någon annan fråga så tveka inte att kontakta Anton på mail: anton.thilander@husbykyrkan.com eller på mobil: 0707597263

Ungdomsgruppen är ett samarbete mellan Husbykyrkan och Rinkeby Internationella Församling.

Välkommen!

När vi är i Husby är vi på Bergengatan 18, och när vi är i Rinkeby så är vi på Gamlebyplan 15: